Personuppgiftspolicy

De personuppgifter vi samlar in är det Du berättar om Dig själv. Vi använder Din information för att bearbeta och anpassa Dina begäranden. Vi använder också informationen för support, för att utveckla nya funktioner och för att förbättra kvaliteten i Krogkunskaps produkter och tjänster.

Om Du köper något genom Krogkunskaps produkter och tjänster kan vi också använda informationen för att fakturera Dig och hantera faktureringsdispyter.

Alla begäranden måste skickas genom nätverk och nätverksleverantören kan ha åtkomst till det. Informationen om hur nätverksleverantören behandlar din information finns i leverantörens sekretesspolicy.

Om Du använder program från en tredje part kan all information som dessa program samlar in skickas till tredje part. I sådana fall gäller inte Krogkunskaps personuppgiftspolicy.

Krogkunskap kan dela Din information med vissa utomstående som vi samarbetar med för vissa funktioner, t ex fakturering och SMS-leverans. Dessa utomstående leverantörer måste hantera dina personuppgifter i enlighet med Krogkunskaps gällande personuppgiftspolicy. Det kan även hända att vi delar viss information med Din trådlösa operatör för att kunna utföra kundservicefunktioner.

Krogkunskap säljer inte, hyr inte ut eller på annat sätt delar med oss av Din personliga information med någon tredje part förutom när vi anser att så krävs enligt ovan eller enligt lag.

Vid insamling och hantering av personuppgifter tillämpar Krogkunskap i övrigt i Sverige gällande lagar och föreskrifter.

Krogkunskap AB

Tjänstevillkor I Personuppgiftspolicy I Köpvillkor I Disclaimer I GDPR

ORG. NR 556829-8516 I BG. 5195-6662
Besöksadress: Tobaksspinnargatan 1, 117 36 STOCKHOLM

Ett ädelt uppdrag :)

Krogkunskap vill med sina utbildningar och föreläsningar skapa ett säkrare och trevligare klimat för både personal och gäster på Sveriges alla serveringsställen.

© KROGKUNSKAP AB  2017