Vi vill höra från dig!

Vi är intresserade av din åsikt. Hör av dig till oss om nästan vad som helst så ska vi svara efter förmåga. Vi kan det mesta som rör branchen så om du har funderingar, tveka inte. Skicka oss ett meddelande.

Du kan också ringa oss på: 0707 -78 76 74

Vi är Krogkunskap

MICHAEL AHLSTRÖM

SERVERINGSTILLSTÅND OCH HANDLEDNING

Michael har själv ett flertal serveringsställen bakom sig och har föreläst både hos Polisen och kommunen samt i ett flertal projekt, bland annat Östersjöprojektet tillsammans med ett av Sveriges största färjerederier.

Michael var med och skapade de första interaktiva utbildningar för serveringstillstånd i Sverige. Idag driver han Krogkunskap med Torben och Fredrik och jobbar med många av Sveriges krögare.

TORBEN HEDLUND

TEKNISK SUPPORT OCH WEB

Torben är utbildad i grafisk form, UX och projektledning. Han har startat och drivit företag inom onlineutbildning/webbutveckling samt byggt utbildningsplattformar för interaktivt lärande inom såväl försäljning som ledarskap.

Tillsammans med Michaels och Fredriks gedigna branchkunskaper passar Torbens kompetens och erfarenhet inom teknik och form som handen i handsken.

FREDRIK LINDELL

MERFÖRSÄLJNING OCH DRYCKESKUNSKAP

Fredrik har varit verksam som konsult på ett flertal restauranger och barer med uppdrag att styra upp verksamheten samt öka försäljningen, senast som restaurangchef på Ardbeg  Embassy som fick utmärkelsen ”årets whiskybar” under hans ledning.

Fredrik är mycket kunnig på bl a whiskey, grappa och öl och har förutom merförsäljningsutbildningen också skapat våra dryckesutbildningar. Fredrik är också Krogkunskaps föreläsare inom dessa områden.

Vi har ett brett kontaktnät och arbetar med ett stort antal konsulter och specialister för att kunna täcka upp alla områden som du kan tänkas behöva för din verksamhet. Vi siktar på att bli din helhetslösning för utveckling och framgång.

Krogkunskap AB

Tjänstevillkor I Personuppgiftspolicy I Köpvillkor I Disclaimer I GDPR

ORG. NR 556829-8516 I BG. 5195-6662
Besöksadress: Tobaksspinnargatan 1, 117 36 STOCKHOLM

Ett ädelt uppdrag :)

Krogkunskap vill med sina utbildningar och föreläsningar skapa ett säkrare och trevligare klimat för både personal och gäster på Sveriges alla serveringsställen.

© KROGKUNSKAP AB  2017