Köpvillkor

Priser
Alla priser är i SEK exklusive moms.
Priset som gäller är det som finns angivet i prislistan som visas i samband med köpet.

Betalning
Krogkunskap samarbetar med Bambora som erbjuder betalning via kort (Visa och Mastercard). Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande.

Vid fakturaköp erläggs betalning i förskott

Rabatt
Rabatter finns i form av koder och löses in vid köp. En rabattkod gäller endast viss tid, vilken kan variera. Flera olika rabatter kan ej kombineras.  En rabattkod kan endast användas en gång per konto.

Leverans
Efter slutförd betalning av ett konto kan Krogkunskap.se användas direkt genom att logga in.

Ångerrätt
Krogkunskap tillämpar ångerrätt enligt distansavtalslagen. Kunden har rätt att åberopa sin ångerrätt inom 14 dagar från genomfört köp och få hela köpesumman återbetalad om kontot är oaktiverat. Krogkunskap ska meddelas om åberopande av ångerrätt via e-post kontakt@krogkunskap.se.  Återbetalning sker snarast möjligt, senast inom 30 dagar från det vi mottagit din e-post.

Returpolicy
Vid beställning av våra fysiska produkter är det viktigt att du kontrollerar din beställning när du tar emot den och alltid innan du använder varorna. Om en produkt är felaktig eller trasig är det viktigt att du meddelar oss så snart du kan så att vi kan åtgärda detta.
Innan du returnerar en beställning ber vi dig kontakta vår kundtjänst och be om ett returnummer. Utan detta nummer är det svårt för oss att bearbeta dina returnerade produkter och det kan ta längre tid innan vi kan ordna med din återbetalning.

Krogkunskap AB

Tjänstevillkor I Personuppgiftspolicy I Köpvillkor I Disclaimer I GDPR

ORG. NR 556829-8516 I BG. 5195-6662
Besöksadress: Tobaksspinnargatan 1, 117 36 STOCKHOLM

Ett ädelt uppdrag :)

Krogkunskap vill med sina utbildningar och föreläsningar skapa ett säkrare och trevligare klimat för både personal och gäster på Sveriges alla serveringsställen.

© KROGKUNSKAP AB  2017